Over BOA

Wat is Beeg Open Air?

"Beeg Open Air" (oftewel, BOA) is een zomers open podium muziekfestival in het Limburgse Grevenbicht.

Met het festival willen we jong, lokaal talent een leuke kans bieden om hun muzikale kunnen te laten horen aan een groot publiek. En het publiek kan natuurlijk gezellig samen genieten van toffe muzikanten en lekkere sounds!


Het ontstaan van BOA

Het BOA-team houdt van festivals! Lekker genieten van de gezellige sfeer, de toffe muziek, de leuke mensen, lekker eten en drinken, en - als het even meezit - de zonnige zon!

Hoe leuk zou het zijn om dat ook eens in het "eigen dorp" te hebben, maar dan met allemaal verschillende soorten muziek die gemaakt wordt door lokaal talent? Een open podium muziekfestival waar lokale muzikanten hun klanken zouden kunnen laten klinken, hun grooves zouden kunnen laten grooven en het publiek zouden kunnen doen dansen en zingen. Liefst buiten in de zon, met een lekker temperatuurtje en de zonnebril op de neus!

U merkt het: er werden grote dromen gedroomd en wilde plannen gesmeed!

In 2015 bestond Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven 115 jaar. En dat moest natuurlijk gevierd worden met een tof feestje!

Mooie aanleiding dus voor het BOA-team om hun grote dromen en wilde plannen weer eens boven te halen! En ja hoor, Beeg Open Air was geboren!

Zo krijgt lokaal talent een fijn podium om hun muzikale kunnen te laten horen, terwijl het publiek gezellig samen kan genieten van toffe muzikanten met lekkere sounds!


Organisatie

Het festival is een samenwerking van Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven en de Beegter café's: Café Aurora, Café De Mert, Café D'n Hollenjer, Café Oos Hoes en Café Potbelly.

Het BOA-team zelf bestaat uit een aantal jonge en enthousiaste muzikanten en bestuursleden van Harmonie St. Cecilia Grevenbicht Papenhoven.

Heb je een vraag? Stuur ons dan een mailtje (beegopenair@gmail.com) of laat een bericht achter op onze Facebook pagina!